NIEUWSIn deze rubriek wordt een tipje van de sluier gelicht …
EVENEMENTEN :


21.07.2012 : Schrijfweek met Geert Kimpen, Christine Pannebakker, Walter Supèr, Henriette Faes. Professionele schrijfwerk op het land van de Katharen.

13.09.2012 : Publicatie nieuwste boek "TerraNova" samen met bestseller auteur Geert Kimpen

07.10.2012 : Wijkfeest Klein Antwerpen – Feest in ‘t Stadspark Presentatie van Film over Klein Antwerpen. Tekst/Poëzie Régine Wechsler. Project in samenwerking met Stad Antwerpen. Film zal nadien rondreizen, eindstreep website van Stad Antwerpen. Boeken te koop.

07.10.2012 : Benefiet : exclusieve taartenverkoop ten voordele van www.caluna-world.com tijdens Wijkfeest van Klein Antwerpen in ’t Stadspark. Alsook onze 2013 kalender, het boek 'The Planet my Home' en meer... In 2011 hebben wij samen met jullie in 't Stadspark 2.500 € ingezameld voor ons project voor mentaal gehandicapte kinderen in Senegal. De nieuwe foto's tonen hoe ver we staan.

14.07.2013 : Schrijfweken met Geert Kimpen en Christine Pannebakker in Katharenland.
Nieuwe schrijfprojecten aanwakkeren, verhalen aan elkaar rijgen, in succesboeken gieten en de wereld in sturen.BOEKEN :

TERRANOVA :

Op zoek naar een boek? Op zoek naar de je eigen kracht? In 8 dagen het ik beiden en meer gevonden op TerraNova. Dagboek van een spirituele schrijfweek in het land van de Katharen zoekende naar hun geheimen. TerraNova een plek van hogere trillingen. Een onstilbare stroomversnelling, grensverleggende ontmoetingen met mezelf en met vele andere bijzondere wezens, kwetsbaarheid alom. Een geschenkenstroom die ik wil delen.
Exclusief hier te bestellen!

ROOD DORSTIG :

een poezie bundel die het licht nog wil zien in 2012...

BLOESEMS :

een nieuw boek komt er aan.. 2012/2013
Verhalend proza, een zeer lichamelijke taal die u meesleept langsheen het haast ondenkbare parcours uit het leven van het hoofdpersonage, dat schreeuwt om op papier te komen, als enige mogelijke ontsnapping uit haar kooi. Een boek vol hoop, schoonheid en troost, waarin de schrijfster de kracht van het woord en haar optimisme benut om de draaglast om te zetten in draagkracht . Na 'Gekooid' heeft ze de langste afstand ooit afgelegd tussen haar ratio en haar hart. 'Thuiskomen' bij haar ware zelf, als wie ze geboren is, temidden de bloesems van haar ziel. Dat ware geluk vinden is haar beloning. BLOESEMEND staat ze in het NU, in het leven, dat helemaal het hare is.
Terug